Sembilan; Rindu

Thursday, May 21, 2015



Siapa dah tengok Gekkan Shoujo Nozaki-kun sila angkat tangan! *krik krik krik* okay aku pun belum tengok sampai habis juga sebenarnya. Baru episode 1 hahaha mau juga aku sambung tengok episode 2 tapi memandangkan aku sibuk memanjang (entah lah mau kata sibuk ndak juga, mereput guling-guling di tilam ada la kali) urus itu dan ini so masa mau tengok anime pun terhad yang sangat terhad uhuhuhuhuhu. Haih, aku rindu nak sekolah lah :'( tu lah awal betul aku ambil surat lepas sekolah kan? Eh, awal kah? Macam lepas dapat UPU hari tu terus aku chow dari asrama k. Minggu depannya tiada sudah muka aku di sekolah tu. Ada juga aku datang tapi pakai baju kurung lulz. Ambil surat lepas jak kot bukan pergi mana-2 pun. Sempat juga aku bergambar dengan kawan-2 aku huuuu hari tu juga la yang paling banjir even aku ndak mampu mau nangis keluarkan air mata :')) haha minta maaf dengan guru-2, dengan warden yang aku paling banyak buat salah astaghfirullah hahaha ya aku banyak buat salah tahun ni dengan warden T T suka sangat kan langgar peraturan asrama hm. Dengan guru-2 STAM, aku rasa banyak juga aku buat salah T T mungkin ada terumpat di belakang, ada ke-tidak-puas hati-an, aku rasa bukan mungkin. . .tapi memang ada pun, ya Allah. . . satu jak la, dengan mudir jak aku ndak sempat jumpa sebab busy sangat kan pengetua kesayangan tu adoii. Aku minta cop pun dengan penolong kanan, bukan dengan pengetua. Hm, sabo je la. Ya Allah, rindunya. Aku rindu sekolah sangat-2 sekarang ni. Baru 2 minggu berhenti sekolah, sudah rindu. Hm, apa lagi nanti kalau sudah masuk universiti? Alahai, demam kali. Bukan setakat rindu sekolah, satu negeri Sabah ni aku rindu :'DDD err maksud aku, aku rindu sekolah tu bukan sekolah yang dirindu, tapi suasana dia. 

Asrama? The hell aku mau rindu tempat tu lol. Aku mungkin akan rindu adik-adik di asrama jak sama moment-2 di asrama hahaha. Rindu mau kupi-2 time tengah malam. Orang lain semua tidur, kami yang Pra-U ni semua mata masih segar. Sana lah konon kami buat milo, nescafe, makan biskut Hup Seng, cerita-2 sampai ndak ingat sudah jam berapa. Ya Allah, seriously rindu! Aku rindu mau tengok anime dengan roomates aku! Hm, dua orang masuk UNITEN, sorang masuk Maahad Tahfiz. Okay okay kami semua bawa haluan sendiri T T aku rindu diorang jugaaa. Huu, tulis di sini pun teda guna juga. Dei, macam boleh pos blog post aku ni pgi tempat dorang suruh dorang baca hahahahaha.


Atas tu CFC and bawah ni kawan-2 yang lain. Ya Allah, rindunya aku dengan kamu :') semoga ukhuwah kita berkekalan sampai bila-2. Aamiin Ya Rabb!

You Might Also Like

0 Comment(s)

ありがとございました!